Home

Slikarsko platno i moderna fotografija na jednom mjestu.

Fotografije na slikarskom platnu razvučene preko blind rama vrlo su popularne u svijetu. Osim što su povoljne cijenom, prikladne su za samostalne izložbe fotografa i umjetnika, te za ukrašavanje raznih interijera, poput turističkih agencija, hotelskih prostora i soba, restorana i kafića, salona ljepote i frizerskih salona, salona odjeće i obuće, auta, tehnike i namještaja, kancelarija, obdaništa, škola i fakulteta, čitaonica i biblioteka...

Fotografije s vaših digitalnih foto aparata ili nekog drugog medija prenošenjem na canvas slikarsko platno dobivaju potpuno drugačiji efekat. Takva slika izgleda poput umjetničkog ulja na platnu. Sve što trebate učiniti je poslati nam mailom svoju omiljenu fotografiju. Mi ćemo je pretvoriti u umjetničko djelo razvučeno preko drvenog blind rama. Kvaliteta i veličina printa ovisi o kvaliteti originalne fotografije.

Vrlo rado i kvalitetno ćemo za Vas izraditi platna sa vašim partnerima, roditeljima, djecom, članovima vaše obitelji, uspomene na daleka putovanja, prirodu, stihove, citate, postere... Kod canvas platna ne morate brinuti o težini slike (platno i okvir su vrlo lagani), već ga samo objesite na zid.