Home

Brendiranje vozila - AUTOGRAFIKA

Brendiranje vozila ili autografika je savršen način da imate pokretnu reklamu koja će prenositi Vašu poruku i približiti Vašu ponudu širokom krugu potencijalnih korisnika Vaših proizvoda ili usluga. Da bi autoreklama bila efektna potrebno je uklopiti dobro grafičko rješenje sa pravilnim izborom materijala.

Brendiranje vozila se vrši digitalnom štampom iz rolne u kombinaciji sa livenim katerskim folijama. Štampa se radi na tzv. livenoj 'cast' foliji tehnikom digitalne štampe velikog formata, od čije fabričke garancije zavisi cijena štampe, i naravno rok trajanja grafike na automobilu. Materijali su UV i vodootporni, a dodatnom hladnom bezbojnom laminacijom autografika je zaštićena od mehaničkih oštećenja koja se javljaju na vozilima (kamenčići, grančice, grad..). Naravno, poseban dio je i pravilno postavljanje grafike na vozilo posebno prilagođenim alatima za tu vrstu djelatnosti.

Auto grafika i brendiranje vozila PVC folijama tehnikom ispisivanja vozila ili oblijepljivanje koloritnim grafičkim rješenjima predstavlja efektan marketinški alat kojim stalno prezentujete Vaš brend, proizvode i usluge širokom krugu Vaših potencijalnih klijenata.