Home

Izrada livenih 3D stikera (promo labels).

Liveni stikeri imaju veliku upotrebnu vrijednost u brendiranju proizvoda, obilježavanju enterijera, obilježavanju ambalažnih pakovanja, automobila i slično. Po zahtjevu klijenta liveni stikeri se mogu aplicirati i na magnetnu foliju tako da mogu služiti i za postavljanje i skidanje sa metalnih površina bez tragova lijepljenja.

3D stiker je odštampana naljepnica, isječena u bilo kojem vama potrebnom obliku, a zatim prekrivena slojem prozirne plastične smole, koja formira ovalni, kapljičasti oblik. 3D stikeri su trajni, upadljivi, čine da se logotip ili slika ističu, i time podižu atraktivnost vašem proizvodu. Efekat zaobljenog sočiva, kristalno providne smole, daje upadljiv trodimenzionalni izgled, pruža oštru i jasnu štampu sa jarkim bojama i time povećava atraktivnost vašeg proizvoda. Štampa se u digitalnoj štampi na mašini visoke rezolucije.

3D stikere izrađujemo sa najkvalitetnijom smolom na svijetu koja izdržava sve spoljnje atmosferske uticaje. U mogućnosti smo da izradimo 3D stikere u bilo kojem obliku i veličini. U zavisnosti od vaših potreba stikere izrađujemo sa 3 vrste smole i to srednje tvrdom, tvrdom i ekstra tvrdom smolom.